woodline plus

Narex steekbeitels Woodline plus

Narex steekbeitels woodline plus met de afgeronde handvaten

Narex ontwikkelde voor de veeleisende doehetzelfer en professionele houtbewerker een nieuwe serie steekbeitels, schietbeitels en gutsen. Het chroom mangaan staal met een harding van 59 HRc was al gewoon goed, maar de heften konden ergonomischer. De hechten werden afgerond zodat ze juist met het steken veel prettiger in de hand lagen. Ook de vorm werd aangepast. Een ietwat "mollige" greep zorgt dat de beitels ook bij langdurig steekwerk prettig in de hand liggen en een grote controle over het gereedschap bewerkstelligen. Blaren worden zo aanzienlijk verminderd.
!

Narex steekbeitelset Woodline plus 8632 01

Narex steekbeitelset woodline plus met maten 6, 12, 20 en 26 mm

Een vierdelige narex Woodine Plus steekbeitelset in kartonnen verpakking. Voor het maken van verbindingen en andere fijne houtbewerking.  De maten van de steekbeitels zijn 6, 12, 20 en 26 mm De beitels zijn ongepolijst!

Narex steekbeitelset Woodline Plus 8632 02

Narex steekbeitelset Woodline Plus  8,10,16 en 32 mm
Een vierdelige narex Woodine Plus steekbeitelset in kartonnen verpakking. Voor het maken van verbindingen en andere fijne houtbewerking. De maten van de steekbeitels zijn 8,10,16 en 32 mm De beitels zijn ongepolijst!

Narex steekbeitelset Woodline Plus 8532 50

Deze week
Narex steekbeitelset Woodline Plus gepolijst  6,10,12,16,20 en 26 mm
Dezelfde set steekbeitels van Narex, maar nu glimmend gepolijst. Een gepolijste beitel is gladder. Roest krijgt minder kans om zich te hechten en de weerstand is minder. Narex steekbeitelset van 6 steekbeitels in een mooie houten kist.Speciaal voor het netjes maken van allerhande houtverbindingen. De maatvoeringen zijn 6,10,12,16,20 en 26 mm. Een prachtig cadeau dat zeer gewaardeerd zal worden

Narex steekbeitelset Woodline Plus 8532 00

Narex steekbeitelset  Woodline Plus ongepolijst 6,10,12,16,20 en 26 mm
Narex steekbeitelset van 6 steekbeitels in een mooie houten kist.Speciaal voor het netjes maken van allerhande houtverbindingen.  De maatvoeringen zijn 6,10,12,16,20 en 26 mm. Een prachtig cadeau dat zeer gewaardeerd zal worden

Narex steekbeitelset Woodline plus

Narex Woodline plus steekbeitelset. Nu 114,40
Deze geweldige 10 delige narex woodline plus  gepolijste steekbeitelset wordt geleverd met beschermende kunststof kapjes. Geen fraaie kist, maar zeer compleet. U kunt uiteraard zelf voor deze super set een beitelblok, kast of rek maken. Klik maar eens op de foto, daar vindt u een aardig voorbeeld!  U treft aan in de verpakking:  6,8,10,12,16,20,26,30,40 en 50 mm

Narex woodline plus beitelset in blok

Narex steekbeitelset voor op de werkbank
Een bij uitstek geschikte set voor op de werkbank. Zo heeft u alle beitels gemakkelijk bij de hand. In dit beukenhouten beitelblok staan zes gepolijste woodline plus beitels in de maten 6, 12, 16, 20, 26, en 32 mm

Narex steekbeitelset Woodline Plus 8537 50

Narex korte Woodline Plus steekbeitels in houten kist  6,12,20 en 26 mm

Deze korte Narex steekbeitels, die in het Engels "butt chisels" worden genoemd, hebben een lengte van 17 cm. Ze hebben een rond handvat dat aan één kant is afgeplat om te zorgen dat ze niet van de tafel rollen. Doordat deze beiteltjes zo kort zijn hebben ze een heel direct gevoel en is er zuiver mee te werken. Ook bij dames liggen deze kleintjes erg prettig in de hand. De maatvoering is 6,12,20 en 26 mm De beitels zijn ongepolijst.

Narex hoekbeitel 8134 10

Narex hoekbeitel 10 mm

Wanneer u bijvoorbeeld een gat met behulp van een kopieerring en een mal ergens in freest, komt de frees nooit precies in de hoekjes van de mal. Gevolg: afgeronde hoeken. Dat kan soms mooi of gewenst zijn, maar soms is het mooier om de hoeken gewoon zuiver haaks te maken. Deze hoekbeitel van Narex maakt dat klusje een stuk eenvoudiger dan dat met een gewone steekbeitel gaat.

De snijdende delen zijn 1 x 1 cm, de beitel is glimmend gepolijst en het handvat is ergonomisch gevormd en afgerond om goed mee te kunnen steken.

Narex paring chisel 8132 31

De beitel met ultieme sturing voor houtverbindingen, Nu ook in 18 mm versie!

Deze joekel van een Narex beitel is een zogenaamde "paring chisel"  of "pairing chisel" een goed  Nederlands woord is er niet voor te vinden. Het beste zou iets zijn als: verbindings beitel....

Maar hoe dan ook: deze steekbeitel heeft een lengte van 35 cm en een breedte van 32 mm. Door de geweldige lengte is de beitel erg goed te sturen en heeft u perfecte controle over het werk. Een geweldenaar!

Narex woodline plus steekbeitel 50 mm

De zeer geliefde 50 mm steekbeitel van Narex
De veel gevraagde 40 mm brede steekbeitel van Narex is door vele houtbewerkers uiterst gewaardeerd. Daarom bieden we zowel de 40 mm als de 50 mm graag separaat aan. Het vlaksteken van verbindingen gaat zo een stuk prettiger. Het even vlak maken van een afgefreesd kantenband is een fluitje van een cent doordat de beitel gemakkelijker stabiel te houden is. Deze losse beitels zijn gepolijst, vlak afgewerkt, geslepen en gewet en ook nog eens juweeltjes om te zien. Let op! de foto is een 30 mm beitel...Ze zijn dus nog een stuk breder!!