verbinding met schietbeitel

Schietbeitels

Narex schietbeitels, hakbeitels of morise chisels om gaten te hakken.

Speciaal om gaten te hakken voor een pen en gat verbinding, zijn speciale beitels ontwikkeld. In het Engels worden ze mortise chisels of mortising chisels genoemd. In het Nederlands noemen we ze schietbeitels of hakbeitels. De woodline plus hakbeitels van Narex zijn gemaakt van chroom mangaan staal en gehard tot 59 HRc. De heften zijn enorm, geven een stevige grip en kunnen zware klappen van een klopper aan. Het staal is dik en klaar om serieus geweld het hoofd te kunnen bieden. De slijphoek is 25 gaden en geeft zo weinig weerstand bij het snijden. De vorm van de beitels is zo aangepast dat een gat snel gemaakt is. Pas op voor uw vingers. Niet alleen de vouw is geslepen, maar ook de haakse kanten van de rest van het staal kunnen erg scherp zijn (ervaring) Voor het hakken van een gat is dat erg prettig, maar niet voor uw vingers. Weet je niet zo goed hoe zo'n gat voor een pen en gat verbinding tot stand komt? Geen nood. Kijk dan eens hier.
!

Narex schietbeitel/hakbeitel 4 mm

Narex hakbeitel 4 mm. Weer ruim leverbaar!
Narex mortise chisel van 4 mm voor het hakken van kleine gaten. Voor 4 mm pennen. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 5 mm

Narex hakbeitel 5 mm
Narex mortise chisel van 4 mm voor het hakken van kleine gaten. Voor 5 mm pennen. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk

Narex schietbeitel/hakbeitel 6 mm

Narex hakbeitel 6 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van kleine gaten voor een pen van 6 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 8 mm

Narex hakbeitel 8 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 8 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 10 mm

Narex hakbeitel 10 mm Niet leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 10 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk. Klik op de foto om nog beter te kunnen zien wat voor geweldige beitels dit zijn!

Narex schietbeitel/hakbeitel 12 mm

Narex hakbeitel van 12 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 12 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 14 mm

Narex hakbeitel van 14 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten met een breedte van 14 mm. Eenvoudig een pen en gatverbinding maken met deze robuuste schietbeitel.

Narex schietbeitel/hakbeitel 16 mm

Narex hakbeitel van 16 mm weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 16 mm. Een pen en gat verbinding maken gaat zo een stuk eenvoudiger.

Set schietbeitels

Weer leverbaar op de 10 mm na.
Zeer complete set schietbeitels voor een voordelige prijs