dscn6887

Gereedschaprol

Een handgemaakte gereedschaprol of gereedschapsrol vindt u hier.

Meubeluniek is een groot voorstander van zoveel mogelijk lokale producten. Waar we kunnen, zullen we proberen om zoveel mogelijk in te kopen via Nederlandse bedrijven. Dit doen we omdat we graag de lokale (Nederlandse) economie steunen en omdat we zoveel mogelijk het aantal te rijden vervoerskilometers willen terugdringen. Ook recyclen en biologische afbreekbaarheid vinden we belangrijk.

We zijn dan ook extra blij, dat we een Nederlands bedrijf hebben gevonden dat wel een heel leuk product voor ons maakt. Het gaat om de gereedschaprollen die met de hand worden gemaakt van oude "de Waard" tenten die veelal in het waddengebied worden gebruikt. De naam van het bedrijf is Wadd'ntas! Een kleinschalig bedrijfje dat oude tenten upcycled tot fraaie tassen en dus ook onze gereedschaprollen.

Deze gereedschapsrollen worden gemaakt van sterk dubbel tentdoek (de slechte stukken tent worden verwijderd en als lompen afgevoerd). Er worden twee kleuren tentstof voor gebruikt en er zit een sterk nylon riempje aan met een sterke kunststof gesp. De zijkant heeft flappen die er voor zorgen dat het gereedschap er niet uit valt. Er zitten voldoende vakken in om een volledige set Narex woodline of woodline plus in op te bergen.

!

Beitelrol

Volledig Nederlandse, handgemaakte beitelrol

Van 57,50 nu voor 47,50

Prachtige handgemaakte beitelrol gemaakt van gerecyclede tentstof van een hoge kwaliteit. Op de foto's zijn de kleuren bruin/groen en rood/bruin te zien. Doordat de aanvoer van tenten min of meer onvoorspelbaar is en de daarmee samenhangende kleuren ook, is niet gegarandeerd dat u ook daadwerkelijk deze kleurcombinaties zult ontvangen. Uiteraard kunt u van te voren even informeren welke kleuren op voorraad zijn. 10 vakjes zijn ter beschikking voor uw Narex steekbeitels

Gereedschaprol echt leer

Veilig beitels en gutsen opruimen
Gereedschapsrol van echt leer voor al uw narex gutsen en beitels. Degelijk en mooi. 16 vakjes!

Kleine gereedschaprol echt leder

Gereedschapsrol van narex
Vijf vakjes voor beiteltjes en gutsjes en mesjes. Een fraaie echt lederen gereedschapsrol van Narex