_igp4640

Gutsen

Vermetgutsen van narex van verschillende "lijnen"

Gutsen zijn er in twee hoofdtypen: de steekguts en de vermetguts. Een steekguts is aan de holle binnenzijde geslepen en wordt gebruikt om strak gaten af te steken. Een vermetguts is aan de bolle achterkant geslepen en wordt gebruikt om gootvormige groeven en holstaande vlakken te snijden. Verder kan een guts nog 'verkropt' zijn uitgevoerd, wat wil zeggen dat het blad van de guts niet alleen overdwars gekromd is, maar dat het blad ook over de lengte een kromming vertoont. Deze gutsen worden gebruikt voor de moeilijk toegankelijke plekken. In dit hoofdstuk gaat het slechts over vermetgutsen. De gekropte gutsen vindt u bij het onderdeel beeldhouwgutsen.
!

Narex super 2009 line gutsenset 8606 02

Kwaliteits gutsenset met 8,10,16 en 26 mm vermetgutsen met kunststof handvat
Prima vermetgutsenset van de Narex 2009 line in een kartonnen doos. Het staal is blank chroom mangaan staal en ongepolijst. De heften zijn van keihard polypropyleen met een zachte coating en aangegoten oog. De stalen dop kan de hardste klappen verduren

Narex woodline gutsenset 8635 10

Kwaliteits gutsenset met 8,10,16 en 26 mm vermetgutsen met beuken handvat
Prima vermetgutsenset van de Narex woodline in een kartonnen doos. Het staal is blank chroom mangaan staal en ongepolijst. De heften zijn van fraai afgewerkt beukenhout.

Narex woodline plus gutsenset 8637 00

Kwaliteits gutsenset met 8,10,16 en 26 mm vermetgutsen met rond beuken handvat Uitverkocht!
Prima vermetgutsenset van de Narex woodline plus serie in een kartonnen doos. Het staal is gezwart chroom mangaan staal en heeft een bijzonder chique uitstraling. De heften zijn van fraai afgerond gebeitst beukenhout en ergonomisch gevormd waardoor minder snel blaren optreden.

Woodline plus gutsenset 6 delig 853300

Luxe gutsenset in houten kist
Luxe 6 delige gutsenset van narex in houten kist